Inhopp i nypremiär på Intiman i Malmö

Succéföreställingen All we need is love har nypremiär 9 april 2011 på Intiman, Malmö Stadsteater. Pjäsen bygger på intervjuer och handlar om män, kärlek och sex. Dramatiker är Klas Abrahamsson, regissör Ronny Danielsson och koreograf Roger Lybeck.

Urpremiären var för ett år sedan och samma period spelade jag själv i föreställningen Rampfeber på en av Malmö Stadsteaters andra scener. Inför nypremiären kunde en av skådespelarna (den lysande Mårten Svedberg) inte vara med och jag fick frågan om jag ville hoppa in och ta mig an hans uppgifter. Självklart tackade jag ja och har nu jobbat hårt en period för att lära mig alla texter och inte minst alla koreografier. Svettigt kan jag lova, men ska det bli heta danser och stilfulla scener får det kosta lite svett och tårar.

Förutom ett tiotal spelningar i Malmö under april-maj, ska föreställningen filmas för SVT som sänder den i höst. Dessutom gästspelar vi på Stockholms stadsteater under pridefestivalen första veckan i augusti 2011.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *