Succé för monologen Yarden

I höstas hade jag premiär på Yarden, en monolog baserad på Kristian Lundbergs fantastiska bok. Vi fick fullständigt lysande recensioner och det blev många extra föreställningar uppe på Studion. Nu flyttas föreställningen till Intiman, som tar in fyra gånger så mycket publik. Den spelas där tre dagar i maj (samtidigt som Eurovision intar Malmö!) och kommer också att gå ett tiotal gånger i höst, även då på Intiman.

Hurra! Det är kul när det går bra! Jag är väldigt stolt över att regissör Dennis Sandin och jag tillsammans lyckats ge sceniskt liv och kött och blod åt en väldigt vacker och poetisk text.

Inför premiären i höstas följde Sydsvenskans Ulf Clarén repetitionerna vid några tillfällen. Det resulterade i en fin artikel om arbetet med Yarden.

Images2-2012-10-8-yarden