Ljudböcker vintern 2015

ljudbooks_vinter15 2

Mitt liv med Bob är uppföljaren till Gatukatten Bob, en slags dagboksskildring av James Bowen som levt på Londons gator under många år. Det är en fin bok och jag grämer mig för att jag lyckats uttala några namn på platser i London fel. Störigt! Jag kollar alltid upp så mycket uttal som möjligt, men det finns naturligtvis inte tid att kolla allt. Ibland blir det fel och när det händer upptäcker oftast dom duktiga korrekturlyssnarna det och vi hinner rätta till innan boken släpps. Ibland slinker något misstag igenom och det är så jäkla trist, speciellt om det är ett ord som förekommer mycket i boken… Förlåt!

The Underwriting – Maktspelet är en bok av amerikanska författarinnan Michelle Miller. När den kom ut i USA släpptes den som e-bok och ljudbok efterhand som den skrevs färdigt. Bokfabriken som ger ut den svenska översättningen lånade konceptet och släppte varje vecka ett avsnitt efterhand som det blev översatt och inläst. Det var kul och lätt stressande eftersom vi låg hela tiden precis på gränsen till att vi skulle hinna bli klara varje vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *