Final för Warriors

hunter_ljudbok

Bokfabriken har börjat översätta och ge ut serien Warriors för barn och ungdomar. Jag har fått äran att läsa in ljudböckerna. Den första boken Ut i det vilda har blivit uttagen till final i Storaljudbokspriset som går av stapeln i Stockholm i mars 2017. Har läst in dom tre första böckerna så här långt och dom blir bättre och bättre och mer spännande för varje bok faktiskt!

Hade varit kul att vinna ljudbokspris, förra året fick jag stryk i finalen av någon som heter Stefan Sauk, vem nu det är…

I juryn sitter Alex Schulman och det är andra gången mitt jobb som inläsare ger en liten koppling till podduon Alex & Sigge. Jag lyssnar på deras pod varje fredag och har hört samtliga 250 nånting avsnitt. Förra året läste jag in boken Sälj av Sigge Eklunds bror Fredrik Eklund. Hade varit roligt att läsa in någon av deras böcker någon gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *